Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Οδοντιατρική κλινική εξειδικευμένων εφαρμογών

οδοντιggατρείοh, οδοντίατρος, odontiatreio, odontiatros, δόντι, δόντια, δοντιών, donti, dontion, dontia, ioannina, ιωάννινα, ιωαννίνων, ioanninon, γιάννενα, giannena, γιανενα, gianena, Hpeiros, epirus, Ήπειρο, Ipiros, Ipiro, οδοντιατρική, odontiatriki, κλινική, kliniki, οδοντιατρικής, odontiatrikis εμφυτεύματα, δούβλης, δούβλη, douvli, douvlis, dental, dentist, emfiteumata, dimitris, kostas, sfragisma, σφράγισμα, λεύκανση, leykansi

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Αγαπητέ επισκέπτη,

Μέσα από τις ιστοσελίδες μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην οδοντιατρική κλινική μας στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Διατηρούμε οδοντιατρείο από το 1991.

Εναρμονισμένη με την Οδοντιατρική του 21ου αιώνα, η φιλοσοφία μας έχει σαν επίκεντρό της τον ίδιο τον ασθενή και τις ανάγκες του. Βασικός σκοπός της σύγχρονης Οδοντιατρικής είναι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων της στοματικής κοιλότητας, και η διατήρηση της υγείας του στόματος του ασθενή. Η σύγχρονη Οδοντιατρική όμως, δίνει μεγάλη έμφαση και στην αισθητική του στόματος. Η δημιουργία και η διατήρηση ενός όμορφου, υγιούς χαμόγελου είναι, πλέον, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της καθημερινής κλινικής μας πράξης, και αποτελεί αυτό που, συνήθως, αποκαλούμε Αισθητική Οδοντιατρική. Στην κλινική μας ασχολούμαστε με όλες τις μορφές οδοντιατρικής φροντίδας.

 

Κύριος σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, όχι μόνο στον χώρο της Οδοντιατρικής αλλά, κυρίως, της Οδοντικής Εμφυτευματολογίας, της Χειρουργικής Στόματος – Γνάθων και της Προσθετολογίας.

Παράλληλα, πρωταρχική επιδίωξή μας είναι η καλύτερη δυνατή ολιστική φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά, με γνώμονα την πρόληψη, την καλύτερη εφικτή μακροπρόθεσμη πρόγνωση και την ενσυναίσθηση, την κατανόηση και το ήθος που ο όρκος του Ιπποκράτη ορίζει.
Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται για την στοματική τους υγεία.

Η στενή συνεργασία με τους κορυφαίους ειδικούς επιστήμονες, ορθοδοντικούς, περιοδοντολόγους, οδοντοτεχνικούς, καθορίζει το υψηλό επίπεδο εκτέλεσης εργασιών οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας.

Το πιστεύω μας: Συνέπεια στην αρχή της εμπιστοσύνης και του σεβασμού στη σχέση οδοντιάτρου-ασθενή και εξατομικευμένη προληπτική και θεραπευτική προσέγγιση για κάθε ασθενή.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δούβλης Δημήτριος